top of page
Bij een kopje thee

Conversatie...

...begint met "bonjour!" te zeggen en een praatje maken. Door over koetjes en kalfjes te praten, oftewel "parler de la pluie et du beau temps", kom je tot nieuwe ontmoetingen. Wel zo leuk! Daarnaast kan het ook heel praktisch werken, als je onverhoopt naar de dokter moet, de bank of informatie wilt op een treinstation. "La langue de Molière" is voor iedereen praktisch te oefenen, zodat je (nog) méér kunt genieten van je tijd in la France!

Conversatie voor starters

Kennismaken met de taal en haar bijzonderheden, of weggezakte kennis en vaardigheid opfrissen en weer oefenen.

Start: september/oktober 2024

Conversatie intermediair niveau

Praktisch Frans. Dialogen lezen en oefenen, grammatica opfrissen.

Start: september/oktober 2024 

Een wandeling door Parijs

Franse Conversatie

Misschien bent u een van de vele Nederlanders met familie of vrienden in Frankrijk. Helaas spreken de (klein)kinderen beter Frans dan Nederlands... Met Frans Anders oefent u uw Frans in kleine groep en informele sfeer. We gebruiken verschillende werkvormen zodat u steeds beter kunt schakelen naar deze mooie en veelzijdige taal!

Middeleeuws kasteel

Vakantie Frans

Als straks een vakantie weer in het vizier komt, dan lonkt "La Douce"... goed toeven langs de kust of al lopend de "grandes randonnées" volgen! Fietspaden zijn er steeds meer: de "voies vertes" bijvoorbeeld. Liever de bergen in? De Alpen en "les Pyrenées" bieden prachtige vergezichten. Wat u ook gaat doen, fris in ieder geval uw praktisch Frans even op! U zult daar geen spijt van hebben!

"Bon voyage!"

Start: 11 juni  2024

 

Kopje koffie en croissant

Franse Basis

Het gaat erom met elkaar te praten op een onderhoudende manier, bijvoorbeeld een dialoog voeren en daarbij te weten komen welke thema's aangeroerd kunnen worden.

Zakelijke bijeenkomst

Bedrijfsfrans

Voor bedrijven kunnen speciale cursussen georganiseerd worden, op maat gesneden naar de behoeften van de individuele medewerker.

triomfboog

Privelessen

Geen klasje, maar alleen of samen met een partner of collega, vriend of vriendin.

U hoeft ook niet te wachten op een startdatum.

Kinderen op school

Bijlessen

De lessen van Frans Anders zijn ontworpen door deskundige docenten om studenten beproefde leermethoden te bieden die ervoor zorgen dat ze uitblinken in elke omgeving. Lees verder voor een lijst met enkele lessen die we aanbieden.

bottom of page